Onze Geslaagden

Gefeliciteerd aan al onze geslaagde leerlingen namens ons team!!

Suzanne: Een top rijschool! Zojuist ben ik in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen!!! Dit allemaal dankzij Elisio. Elisio is een erg aardige, maar ook rustige en geduldige instructeur. Hij legt alles heel goed uit, waardoor je het in één keer ook goed toepast in de praktijk. Daarom raad ik deze rijschool aan iedereen aan! Bedankt Elisio voor alle leerzame lessen!

Pepijn: Een top rijschool! Zojuist ben ik in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen!!! Dit allemaal dankzij Elisio. Elisio is een erg aardige, maar ook rustige en geduldige instructeur. Hij legt alles heel goed uit, waardoor je het in één keer ook goed toepast in de praktijk. Daarom raad ik deze rijschool aan iedereen aan! Bedankt Elisio voor alle leerzame lessen!

Lilian: Een top rijschool! Zojuist ben ik in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen!!! Dit allemaal dankzij Elisio. Elisio is een erg aardige, maar ook rustige en geduldige instructeur. Hij legt alles heel goed uit, waardoor je het in één keer ook goed toepast in de praktijk. Daarom raad ik deze rijschool aan iedereen aan! Bedankt Elisio voor alle leerzame lessen!

Dilys: Ik heb een goeie ervaring met deze rijschool. Er wordt goed de tijd genomen om je op je eigen tempo volledig klaar te maken voor het afrijden. Ik raad de rijschool zeker aan!!

Gwenevér: Een uitstekende rijschool en zeker een aanrader!! Ik ben heel erg tevreden met deze rijschool en Rij-instructeur. Hier slaag je zeker weten! Waar wacht je op? Neem een pakket en rijden maar!!

Jenna: Ik beveel deze rijschool zeker aan! Ik heb een hele goede ervaring gehad en in een korte tijd mijn rijbewijs gehaald. Ik heb niks meer dan lof, echt een top rijschool!

Vul dan ons contactformulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

075-7850210

06-48573101

Contact

KVK nummer: 34245067

© 2021 Zaanse verkeersopleidingen

Optimalisatie door Sterkseo

CONTACT

Tel: 075-7850210 

Whatsapp: 06-48573101

E-mail: info@zaanseverkeersopleidingen.nl

RIJSCHOOL & THEORIESCHOOL

Peperstraat 18

1502 AH ZAANDAM