Recentelijk geslaagd bij Zaanse Verkeersopleidingen voor het B rijbewijs

Hoog slagingspercentage

Rijschool Zaanse verkeersopleidingen is heel trots over het zeer hoge slagingspercentage dat zij bereiken door hun professionele manier van lesgeven. We laten dit daarom graag op onze site zien. Onze professionele rij-instructeurs doen erg hun best om kwalitatief hoogwaardige rijlessen te geven met als doel dat elke student in 1 keer slaagt voor zijn rijexamen. Wij zijn de afgelopen jaren enorm gegroeit als rijschool, maar onze lesmethodes groeien met ons mee. Dit doen wij met in gedachte het beste te kunnen aanbieden aan onze studenten.

Ons streven

Ons streven is om elke student in 1 keer te laten slagen voor hun rijbewijs. Veel studenten zijn je al voorgegaan en zijn zeer tevreden over ons. Bovendien zijn ze blij met het feit dat ze hun rijbewijs in 1 keer hebben gehaald. Voor je het weet staat jouw ‘geslaagd’ foto hier ook tussen! Aarzel niet langer en vraag nu je gratis proefles aan! Aarzel geen moment langer als je snel je rijbewijs wilt halen en meld je direct aan. Voor overige vragen kun je ons altijd contacteren. Wij helpen je graag verder!

Ayzhan-Slaveva

Ayzhan Slaveva

Noah Neeft

Noah Neeft

Automaat

Bo van der Zee

Bo van der Zee

Bo Jansen

Luca van der Geest

Hanusia Mireku

Shannon-Olree

Shannon Olree

Luca van der Geest

Bo Jansen

Kjell van Goethem

Kjell

Lucia Duin

Lucia

Thomas Duin

Thomas

Sarah

Sarah

Noelle

Noelle

De lessen gingen altijd erg relaxt. Ik was in het begin erg nerveus maar tijdens de lessen werd alles rustig uitgelegd waardoor ik me niet meer gestresst voelde om fouten te maken. Door de goede begeleiding tijdens de lessen ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn examen, terwijl ik mijn eerste proefles begon met wat angst en spanning voor autorijden.

Kinga

Elisio is een geduldig instructeur. Ik voelde mij ontspannen tijdens het leren.

Adriana

Ik ben blij dat ik mijn rijlessen bij deze rijschool heb genomen. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk examen met dank aan Elisio

Abdi

Abdi

Automaat

Nawab

Nawab

Automaat