Autorijles

Onze bekende rijschool: “Zaanseverkeersopleidingen” is gevestigd aan de Peperstraat in het centrum van Zaandam. Wij bestaan inmiddels al 17,5 jaar. Je kan bij ons terecht voor autorijlessen (schakel en automaat) in onze moderne lesauto’s, bromfietsrijlessen en theoriecursussen (auto en bromfiets).

Naast complete rijopleidingen kun je bij ons ook terecht voor opfris-, of spoedopleidingen en losse lessen. Onze gecertificeerde en ervaren rijinstructeurs helpen je graag om zelfverzekerd de weg op te gaan, zodat jij vlot en veilig leert rijden en succesvol het examen af kan leggen.

Wij kennen geen wachtlijsten! Je kunt bij ons dus direct starten met autorijlessen vanaf 16,5 jaar.

Via ons aanmeldformulier kun je een pakket aanvragen, zodat je zo snel mogelijk kan starten.

Het is ook mogelijk om een gratis proefles aan te vragen via onze website. Na het invullen van het formulier, nemen wij contact met je op en plannen wij de proefles in. Je wordt dan thuis opgehaald, maakt kennis met de instructeur en wordt na afloop geadviseerd over een pakket. Hierna kan je direct starten met rijlessen!

Wees welkom!

Bromfietsrijles

Het is bij ons ook mogelijk om een theoriecursus te volgen voor bromfiets. Het goede nieuws is dat je al een theorie-examen mag afleggen, zodra je 15,5 jaar oud bent.

Zodra je in het bezit van een geldig theoriecertificaat (AM) én 16 jaar bent, mag je je bromfietsexamen afleggen.

Onze rijschool “Zaanseverkeersopleidingen” biedt twee lespakketten aan die aantrekkelijk zijn geprijsd. Neem gerust een kijkje bij ‘Onze prijzen’.

Via ons aanmeldformulier kun je een pakket aanvragen en dan nemen wij contact met je op!

Voor vragen of meer informatie, kan je ons bellen/appen/mailen of gerust langskomen op ons kantoor aan de Peperstraat 18 in Zaandam.

De 4 stappenplan bij onze rijschool

Gratis proefles aanvragen

Via ons online aanmeldformulier kun jij heel eenvoudig een proefles aanvragen.

Plan een gratis proefles in

Nadat je een proefles hebt aangevraagd, nemen wij contact met je op om samen de proefles in te plannen.

De proefles

Je wordt op de dag van de proefles opgehaald van huis en daarna weer naar huis gebracht. Aan het einde van de proefles wordt er advies gegeven voor een rijlespakket.

Start met rijlessen

Nadat je een lespakket hebt gekozen, starten we met rijlessen!
Ook nu weer halen we thuis op en brengen we je na afloop van de les ook weer thuis.