Autorijles

Je wilt je autorijbewijs gaan halen. Je bent daarom op zoek naar een rijschool die op een plezierige en professionele manier autorijlessen geeft in de Zaanstreek.

Bij onze rijschool “Zaanseverkeersopleidingen”, aan de Peperstraat 18 in het centrum van Zaandam, bieden wij zowel auto, als bromfietsrijlessen en theorielessen in verschillende pakketten aan.

Plezier, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en wie de mensen zijn die achter de naam van onze rijschool staan.

Naast losse lessen, opfris-, spoed- en complete rijopleidingen, kun je bij ons ook terecht als je last hebt van faalangst en je niet aan een rijexamen durft te beginnen. Onze gecertificeerde rijinstructeurs helpen je graag om zelfverzekerd de weg op te gaan en succesvol het examen te volbrengen.Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over faalangst(examens).

Bij onze rijschool “Zaanseverkeersopleidingen” word je altijd begeleid door één vaste rij- instructeur die je vanaf het begin tot het einde van je rijopleiding zal begeleiden en je aanspreekpunt is. Onze rijinstructeurs zijn deskundig opgeleid en gecertificeerd, zodat ook jij vlot en veilig de weg op kunt leren rijden.
Wij hebben het altijd druk met lesgeven en nieuwe aanmeldingen, maar wij kennen geen wachtlijsten! Je kunt dus direct starten met autorijlessen! Ook als je het druk hebt met school of werk, houden we daar rekening mee.

Als bekende rijschool in de Zaanstreek en omgeving willen wij altijd op een goede en prettige manier rijlessen geven en ervoor zorgen dat onze leerlingen zelfverzekerd deel kunnen nemen aan het verkeer, nadat ze bij ons hun rijbewijs hebben gehaald.

Vul vandaag nog het aanmeldformulier in en neem morgen al plaats achter het stuur van 1 van de 4 lesauto’s van rijschool “Zaanseverkeersopleidingen” in Zaandam.

Bromfietsrijles

Je bent bijna 16 jaar oud en hebt waarschijnlijk al gezien dat veel van je vrienden en vriendinnen hun fiets hebben ingewisseld voor een brommer. Misschien heb je al over rijlessen nagedacht, maar weet je niet precies hoe het werkt of waar je ze kunt volgen.

Het goede nieuws is dat je je theorie-examen al mag doen, zodra je 15,5 jaar oud bent. Het is echter wel aan te raden om goed te leren en de lesstof niet te onderschatten voordat je het theorie-examen AM (bromfiets) aflegt. Als je het theorie-examen succesvol hebt afgelegd, mag je beginnen met bromfietsrijlessen. Zodra je 16 jaar bent en in het bezit bent van een geldig theoriecertificaat (AM), mag je je bromfietsexamen afleggen.

Onze rijschool “Zaanseverkeersopleidingen” biedt twee lespakketten aan die aantrekkelijk zijn geprijsd. Klik op de button als je meer over onze lespakketten wilt weten.

Neem gerust contact met ons op of stap even bij ons kantoor aan de Peperstraat 18 in Zaandam binnen als je meer wilt weten en vragen hebt .

De 4 stappenplan bij onze rijschool

Gratis proefles aanvragen

Via ons online aanmeldformulier kun jij heel eenvoudig een proefles aanvragen.

Inplannen proefles

Nadat je een proefles hebt aangevraagd, nemen wij contact met je op om samen de proefles in te plannen.

De proefles

Je wordt op de dag van de proefles thuis opgehaald en na afloop ook weer thuis gebracht. Aan het einde van de proefles wordt er een advies gegeven voor een rijlespakket.

Beginnen met de rijlessen

Nadat je een lespakket hebt gekozen, starten we met rijlessen!
Ook nu weer halen we thuis op en brengen we je na afloop van de les ook weer thuis.